2137-interieuradvies_header2_huissen.webp

Interieuradvies aan huis in Huissen en omstreken!

Wij zijn interieurspecialist en geven heel graag Interieuradvies! We kunnen je goed op weg helpen in onze winkel, maar ook bij jou thuis! Wij komen bij je langs om goed te kijken naar de sfeer en uitstraling van de woning. We zien meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken.

Maatwerk vloeren

Raamdecoratie

Rolgordijnen, Plisségordijnen of Jaloezieën: wij komen gratis bij je thuis inmeten en zorgen dat ze perfect komen te hangen. Daarnaast hebben we vele opties voor afwerking en bediening.
Maatwerk vloeren

Gordijnen

Kies voor plooigordijnen, ringen of lussen en maak je keuze uit de vele stof en materialen. Wil je net even iets anders? Vraag naar de afwerking mogelijkheden.
Maatwerk vloeren

Vloeren

Vloeren zijn in allerlei soorten te krijgen: Dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Van Tapijt, pvc, laminaat, marmoleum of vinyl. Uiteraard is het mogelijk om de gewenste vloer te komen leggen.
Alle diensten
 • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
 • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
 • Inmeetservice van Colors@Home HuissenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren alt..
 • Monteren & leggen.
 • Colors@Home Huissen is CBW-erkend! Kopen bij Colors@Home Huissen geeft je meer zekerheid, want wij zijn een CBW-erkende winkel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

Advies op maat!

Overal is tegenwoordig inspiratie vandaan te halen, maar waar begin je als het op je eigen woning aankomt? Daarbij kunnen wij jou helpen, je hoeft alleen een keus te maken uit 2 interieur pakketten. Dus wil je jouw inrichting veranderen of aanpassen en wil je graag hulp van een stylist? Vraag direct interieuradvies aan, dit kan d.m.v. het contactformulier in te vullen. Wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.  

 

Instap interieuradvies *€99,-!

Wat kun je verwachten als je voor Instap interieur advies kiest? Je hebt een afspraak ingepland bij ons in de winkel en het advies zal ongeveer 1 uur in beslag nemen. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment van vloer, gordijnen, raamdecoratie tot behang aan toe. Alles voor handen om je goed te kunnen adviseren. Neem voordat je naar onze afspraak komt een plattegrond en eventueel een moodboard of foto’s mee. Zo gaat de stylist met je in gesprek en geef je aan wat je graag anders of veranderd wilt hebben in je woning. Door goed naar je wensen te luisteren, komen we tot een mooi geheel. Met keuzes in kleur en materialen, wat echt bij jou en jouw huis past. Is alles naar wens en bent toe aan de volgende stap? Dan wordt er een inmeet afspraak met je ingepland. Zo maken wij samen van je huis een fijn Thuis!  

 • Persoonlijk advies
 • 1 uur antwoorden op al je interieurvragen
 • Kleur en materiaal advies
 • Persoonlijk aankoopadvies

*Je krijgt 50% retour op de kosten van het interieuradvies bij aanschaf van producten bij Colorsathome-Huissen

 

 

Premium interieuradvies *€299,-!

Mocht je de keus hebben gemaakt voor Premium interieur advies? Dit is eigenlijk een verlenging van het Instap advies. Eerste afspraak vind plaats in onze winkel. Wij hebben het hele assortiment dan voor handen en duurt ongeveer 1 uur. Na het advies door de stylist in de winkel, hebben wij een vervolgafspraak bij je thuis (2uur). De uitgekozen kleur en materiaal stalen neemt de stylist mee naar je huis. Zo zien wij nog beter of de kleur en materialen echt goed past in je woning. Ben je helemaal overtuigt en je wilt ervoor gaan, wordt er een inmeet afspraak ingepland. Fijn Thuis komt nu heel dichtbij!  

 • Persoonlijk advies
 • 1 uur antwoorden op al je interieurvragen
 • 2 uur advies aan huis
 • Kleur en materiaal advies
 • Persoonlijk aankoopadvies

*Je krijgt 50% retour op de kosten van het interieuradvies bij aanschaf van producten bij Colorsathome-Huissen

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie

Heb jij interesse in interieuradvies?

Naam*
Email*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Waar wil je interieuradvies voor?